GJITHÇKA në CLOUD
A i besoni vërtetë serverit në bodrumin e prindërve tuaj?

Hostim i fuqishëm dhe i besueshëm, i menaxhuar,
për biznese të vogla, rishitës dhe krijues

~ Zgjidhni një nga planet për të filluar ~

~ Zgjidhni një nga planet për të filluar ~

Upgrade, downgrade ose anulloni në çdo kohë

512 MB
71/vit
512MB hapesire
PA KUFI bandwidth
5 domain të parkuar
50 adresa email
Kontaktoni
1024 MB
81/vit
1024MB hapesire
PA KUFI bandwidth
10 domain të parkuar
2 domain të tjere
100 adresa email
Kontaktoni
2048 MB
129/vit
2048MB hapesire
PA KUFI bandwidth
20 domain të parkuar
4 domain të tjere
200 adresa email
Kontaktoni
Ndertoje Vet
kuotim
2048MB hapesire
PA KUFI bandwidth
Domain që dëshironi
Adresa email që dëshironi
Kontaktoni

Konfigurim i Shpejtë

Konfigurim i shpejtë i llogarisë tuaj në momentin e konfirmimit të pagesës

Menaxhim i Thjeshtë

Menaxhim i thjeshtë nga cPanel®, i cili ju jep mundësinë te menaxhoni hapësiren si dhe adresat email pa pasur njohuri në hostim

99.9% Serveri Online

SLA jonë garanton 99.9% të serverit online

NICS ofron account prove provizore
50 MB hapësirë në server për 1 përdorues

~ Si thoni për disa nga avantazhet tona? ~

~ Si thoni për disa nga avantazhet tona? ~

Sistemi SSD bazuar në mjedis Cloud vjen karakteristikën e teknologjisë së vet shërimit projektuar për të mbajtur sistemin Cloud përjetësisht

Sistemi SSD bazuar në mjedis Cloud vjen karakteristikën e teknologjisë së vet shërimit projektuar për të mbajtur sistemin Cloud përjetësisht

~ Na Ndiqni ~

Ndiqni kompaninë tonë nëpërmjet
mediave sociale & dhe merrni njoftimet e fundit

Facebook
Twitter